Mimmi, mamma till världens bästa Sam som nu ska bli storebror

Alla inlägg den 9 april 2011

Av mummse - 9 april 2011 15:50

Idag är ingen vanlig dag...


...för det är våran tvättedag. Och inte vilken tvättedag som helst. Det är "tvätta bebbens alla kläder"-dag. Så mysigt att sitta och sortera alla storlekarna och vad som kan torktumlas och inte. Det låter kanske konstigt men det är en mysig känsla.

Nedräkningen har självklart börjat och om 9 dagar är det beräknat födelsedatum. Jag hoppas innerligt att det inte dröjer allt för länge tills han visar sig för oss.


Inatt har varit en jättejobbig natt. Vi gick och la oss runt halv 12 och halv 1 var jag uppe förde vanliga nattliga toabesöken. Det värsta är att det var inte det ända, utan det fortsatte hela natten. Så drygt. Jättekissig och när man väl kliver upp så känner man bara "jaha, var det lönt!?". Men men, vad gör man inte för att lilleman ska få lite mer plats och utrymme.


Mathias skalar potatis i köket då jag ska göra potatissallad. Mmm... så gott!


På torsdag ska jag till barnmorskan igen, om inget annat inträffat förståss (förlossning kanske?).

Märkligt att det snart är dags, vi är redan i aril månad och det är förhoppningsvis vår lillemans månad.


När potatisen står på spisen är det nog dags att hämta det sista i tvättstugan och därefter packa den omtalade BB-väskan. Det var nästan det första Mathias sa imorse när jag frågade vad vi skulle göra idag.


Vi gick förresten en runda genom stan innan idag, mysigt väder. De sålde lotter för någon bil man kunde vinna och fick då också en fotboll. Mathias var ju överlycklig och köpte glatt en lott och fick sin boll.

(Måste också berätta att innan han visste var alla fick sina fotbollar ifrån gick vi runt och letade, för han skulle minsann också ha en fotboll!)


     Jag längtar efter SOMMAR!

Senaste inläggen

Kalender

Ti On To Fr
       
1
2
3
4
5
6 7
8
9 10
11
12
13
14
15
16
17
18 19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
<<< April 2011 >>>

Sök i bloggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

  • bloglovin
  • Bloggar av mammor och gravida

Välkommna besökare :)


Ovido - Quiz & Flashcards