Mimmi, mamma till världens bästa Sam som nu ska bli storebror

Alla inlägg den 7 september 2011

Av mummse - 7 september 2011 13:46

Åtestår att se ;) Uppdaterar senare !

Av mummse - 7 september 2011 13:35

Igår fick jag hem ett Up&Go-paket från Liberoklubben. Jag älskar sånt. Så skoj att testa nya produkter. I paketet fanns lite av varje.


Bindor

Up&Go blöjor

Våtservetter

Strumpor :)

Lotion och babywash

Engångshaklappar


För tillfälligt använder vi Pampers Dry Baby-blöjor. Men man vet aldirg. Vi kanske rent av "konverterar" till Liberos Up&Go. Dags att testa, testa, testa!


      

Av mummse - 7 september 2011 09:51

Igår var jag och Sam en runda hos Sams farmor och farfar tillsammans med hans 2 fastrar också. Vi fikade på kladdkaka och sprutgrädde. MUMS! Därefter kom Mathias och hämtade oss och vi körde till CityGross för att handla. Blöjor, ersättning, mat...
Det är verkligen inte billigt. Och det blir inte billigare nu när man verkligen önskade att det var så heller. Nu när man nästan vänder på varje krona. Övertrasserar kontot och äter nudlar, haha, nä, men nästan.

 

Igår kom Sams farfar till oss för att kolla fotboll. Blev ju en rejäl vinst för Sverige, men PINSAMT om det inte hade blivit det. Innan fotbollen satte vi Farfar i jobb och han fick byggt ihopa Sams nya gåstol. Den är även testad och redo för äventyr genom vår lägenhet. Ljud och ljus hade den också. Sam verkade mäkta imponerad över detta och ville gärna också smaka på den såklart.

     

  Lyckan själv <3


Idag vet jag inte alls vad vi ska hitta på, men något skoj blir det nog.

Ovido - Quiz & Flashcards