Mimmi, mamma till världens bästa Sam som nu ska bli storebror

Alla inlägg under september 2011

Av mummse - 17 september 2011 12:16

Photobucket Pictures, Images and Photos

Av mummse - 16 september 2011 17:22

Precis efter mitt förra inlägg kom Mathias hem. Med sig hade han en liten uppmuntringspresent till mig! YEEYY! Love presenter! Såklart?.


Det var en fin köksvåg, så att jag inte behöver fråga honom om allt hela tiden, han vet ju inte? Nu kan jag väga allt, jippie! Så att allt med kalorierna blir rätt.

 

Under tiden låg Sam i gymmet ;)

 

Av mummse - 16 september 2011 16:41

Det bästa som finns     Igår tog jag tag i mitt liv och färgade håret. Kändes mycket snyggare och jag kände mig finare. Senare igårkväll tyckte jag att det såg väldigt matt ut längre ned i håret. Så nu sitter jag här. Med en omgång färg i håret till. Har glömt att det växt och det är verkligen längesedan jag hade så här långt hår. Inte för att det är långt direkt, men längre än vanligt. Och till detta "långa" hår behövs tydligen 2 förpackningar färg ;) Så nu gör jag inte om det misstaget igen...


Nu när jag räknar mina kalorier försöker Mathias vara så delaktig som möjligt och stötta mig som han alltid gör. Igår var han och handlade och ringde upp mig efteråt. "Jag har köpt nudlar, sånna med väldigt få kalorier. Bara 110 kalorier per 100 gram och där är bara 85 gram i ett paket, bra va!?"


Idag har jag och Sam varit hos hans farmor och farfar. Fastrarna var också där och fikade kakor och bullar. Jag åt 2 falurågrut. Mummsi. Idag blir det middag ute hos svärisarna också. Det blir köpemat, och jag har fått fram att en pizza innehåller ca 2100 kalorier, så jag ska äta en kebabrulle ;) Endast 600 kalorier. Gud vad jag är jobbig med mitt räknande. Men just nu är det denna metoden som fungerar för mig. Så får det bli. Det går bra att alltid hoppa över "kaloridelen" i mina inlägg, hihi.

  Mina fina skatter


Av mummse - 15 september 2011 23:00

   Har haft en underbar kväll med de finaste mammorna och bebbisar. Sam var med sin pappsi idag. Vi belv bjudna på kasslergratäng med gnocci och kladdkaka med vispgrädde och jordgubbar till efterrätt. Sedan dukades grönsaksstavar av massor olika sorter fram. Kex, dippor och brieost.



Tusen tack för ikväll mammisar <3

 

En ny människa, ett nytt liv.

En sliten mor. Oändlig lycka. 

Av mummse - 15 september 2011 22:48

Har funderat ett tag, att skifta från blond till brunett. Vill känna mig fräch! Längesedan sist. Fast i gamla vanor och tråkiga rutiner. Kanske blir roligare att tappa brunt hår runt i lägenheten istället för blondt? Hihi.


Före

   


Efter

   


Ja, några åsikter? Jag känner mig fin i alla fall. Det är skönt för en gångs skull! Annars känner jag mig som en flodhäst, stor och klumpig.


 Idag blev det för många kalorier ätna kan jag säga. Kasslergratäng och pasta hade jag räknat med, och lite kladdkaka. Men inte vispgrädde, massa grönsaksstavar och kex. Men gott var det. Höll mig i allafall under 2000 kcal.



Av mummse - 15 september 2011 10:09

Det här med kaloriräkning går bra. Startade i måndags. Total viktnedgång sedan 12/9 -0,9 kg


 

Min underbara lilla goding just nu

    Livet <3

Av mummse - 14 september 2011 20:09

Tiden springer ifrån oss...

Det var bara 4-5 månader sedan du kom till världen vår älskade lilla parvel. Ser ni skillnaden?

 

Nyfödd

   

Igår

 

   

Av mummse - 14 september 2011 20:04

Idag har jag och Sam sovit länge. Steg inte upp förrän vid 10-tiden. Skänt vill jag lova! Haft en någorlunda bra natt. Bättre och bättre blir det, och dagen idag har varit toppen. Sam sover när hasover och är pigg och glad när han är vaken. Skönt att man märker skillnad på honom sedan vi bytade från Sempers ersättning till NAN Pro.


Idag har Maria och Sebastian varit här och ätit lunch och busat lite. Efter det kom resten av gänget. Evelina och Neo, Lina och Elvira. Busungar. Lilla Neo är en riktig vilde och det var att hålla koll på alla småsaker vi har framme. Nu vet man absolut vad som ska plockas bort ;) Mathias kom hem vid 6-tiden och då låg både jag och Sam och sov en stund i sovrummet. Nu vilar Sam igen, och Mathias har gjort lunchlådor.


Kvarstående kalorier idag: ca 500.

  Detta är Sams favoritleksak just nu. Detta är en supersak med sugpropp uinder som förhindrar att det kastas iväg... så lätt i alla fall ;)

Ovido - Quiz & Flashcards