Mimmi, mamma till världens bästa Sam som nu ska bli storebror

Alla inlägg under september 2011

Av mummse - 7 september 2011 09:51

Igår var jag och Sam en runda hos Sams farmor och farfar tillsammans med hans 2 fastrar också. Vi fikade på kladdkaka och sprutgrädde. MUMS! Därefter kom Mathias och hämtade oss och vi körde till CityGross för att handla. Blöjor, ersättning, mat...
Det är verkligen inte billigt. Och det blir inte billigare nu när man verkligen önskade att det var så heller. Nu när man nästan vänder på varje krona. Övertrasserar kontot och äter nudlar, haha, nä, men nästan.

 

Igår kom Sams farfar till oss för att kolla fotboll. Blev ju en rejäl vinst för Sverige, men PINSAMT om det inte hade blivit det. Innan fotbollen satte vi Farfar i jobb och han fick byggt ihopa Sams nya gåstol. Den är även testad och redo för äventyr genom vår lägenhet. Ljud och ljus hade den också. Sam verkade mäkta imponerad över detta och ville gärna också smaka på den såklart.

     

  Lyckan själv <3


Idag vet jag inte alls vad vi ska hitta på, men något skoj blir det nog.

Av mummse - 6 september 2011 18:01

Varit på babymassage idag. Så ggott prinsen mår då. Innnan detta var det sång och dans :) nu är vi hemma hos sams farmor o farfar och har fikat gott. Farligt gott med kladdkala och grädde till det.Photobucket Pictures, Images and Photos

Av mummse - 5 september 2011 22:25

Kvällsbus är alltid skoj. Gårkvällen såg ut såhär.

   

     En väldigt, vääääldigt koncentrerad gosse. Händerna är så himla goda, och just nu det roligaste jag känner till. Nappen kan lätt slänga sig i väggen.

/Sam, 4 månader.

Av mummse - 5 september 2011 18:49

Idag steg vi upp kl 9,30. Skönt :) har fortsatt att amma påmnätterna då brösten är som spändast. Har behövt lätta på tryckeg någon gång ommdagen tidigare men nu behövs inte ens det :) ersättningen funkar fint. Kanske att han har lite magont, men det tror jag inte :) lite förkyldningsgnäll kanske. Vi har varit och fikat i stan med deandra mammorna och bebbarna. En runda i affärefna och sedan fortsatte bus och lek hemma hos oss :) supermysigt och så skoj med sällskap! Ikväll har samVarit väldigt grinig, eller det började innan idag, och har fortsatt. Nu ligger vi i vår säng och han nannar. Passar på att andas ut en stund. Photobucket Pictures, Images and Photos. Imorgon är det dags för babyrutmik och massage igen. Längtar, så mysigt att gosa med massagen!

Av mummse - 4 september 2011 18:17

Idag har familjen varit på dop för lilla sebastian. Det var så fint så. Kan tänka mig att gifta mig i den lilla fina kyrkan ;) hihi. Jag sjöng kärleksvisan på dopet. Känslosamt, men höll tårarna borta :) suuuupergod mat efteråt. Nu är vi helt slut allihopa. Sam nannar i sin säng en stund och vi ligger utslagna i soffan. Photobucket Pictures, Images and Photos lillgossen var absomut redo för festligheter!

Av mummse - 3 september 2011 22:20

Tog en mysig fika med fina Sanne i stan idag. Hon skämmde bort både mig och Sam genom att bjuda på fika och handla fina små kläder till Sam.


Från Newbie såklart

    Han ska vara en liten gubbe ;)

Jag handlade även ett par blåjeans och en grå kofta på HM till Samsi idag. Finaste lillgossen(och inte har ;) )

Av mummse - 3 september 2011 21:39

Trisst nör man känner sig ensammast i världen trots att man har sällskap..


Syster och vår andra systers 2 pågar har varit här ikväll. Kollat film och ätit godis :)


Samsi är lite ledsen vilket är jättetrisst... Tror det kan vara övergången från bröstmjölken till ersättningen. Just nu spänner det i brösten så det är väl dags för en liten pumpning för att få det att precis släppa.


Jag är så trött idag eftersom Sam har varit så ledsen och gnällig. mathias är inte hemma vilket gör det ännu värre. Trodde han skulle komma tidigt, men blir väl inte förrän ännu senare... Nu sover ju Sam så nu kan han komma när han känner för det ;)


Dags att förbereda en nattaflaska också kanske.. Eller nej, jag fortsätter att nattamma. Då är de som mest fyllda också. Får bli så till att börja med.

 

Av mummse - 3 september 2011 10:42

Lilla hjärtegrynet har sjuker. Nyser, histar snörvlar och har feber. Stakars liten :( alvedon har han fått vilket gör det bättre. Nu har jag en pigg sjukling bredvid mig.Flaskmatningen fungerar fint. Photobucket Pictures, Images and Photos

Ovido - Quiz & Flashcards